Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Barabás Tibor és Barabásné Trufán Noémi

Házunk építése gondolatban már évek óta foglalkoztatott bennünket. Rengeteg, tényleg rengeteg böngészés után találtam rá a honlapotokra. Segítőkész, informatív és kíváncsivá teszi az embert, vajon tényleg tudnak ezek a srácok? Tényleg nem sablon tervekből akarnak mű provance-i, vagy GAGYITERRÁN :) házakat ránk sózni?

Első találkozás, pofavizit :), kialakult a szimpátia részünkről. Bár kevesen gondolják sokat jelent az első benyomás arról az emberről, aki átvitt értelemben a pénzemet költi. Ugyanis ez egy nagy beruházás nekünk és életre szóló, úgyhogy minden apróság számít. Fontos dolog, hogy a telkünkön találkoztunk, mert látni akartad, hova is tervezed a házunkat. Sok szempontból ez sem mindegy! Telek fekvése, szélirány, stb... Nagy vonalakban megbeszélve a fő csapásvonalakat, igényeket, stílust váltunk el.

Második körben megszülettek az alaprajz vázlatok. Tapasztalati kérdések alapján kivesézted az általános, de a házépítés szempontjából fontos szokásainkat.

Behatárolt mozgásteretek volt ugyan, részben telekadottságok, részben a mi elképzeléseink miatt, ettől függetlenül olyan ötletek születtek, melyeken szépen el tudtunk gondolkodni. Külső megjelenésében a terveken szereplő házak teljesen más benyomást keltettek, belül viszont pici különbségekkel, mindegyik terv a mi elképzeléseinknek próbált megfelelni. Ésszerű és életszerű tervezés, a megrendelő életvitelét feltérképezve, a telekadottságait és anyagi helyzetét figyelembe véve. Így sok hiba kiküszöbölhető, még építkezés előtt!

Harmadik körben végleges tervek születtek. Gyorsan, gond nélkül. Amit megbeszéltünk, úgy történt. Rugalmasan intéztétek az engedélyeket, időre elkészült minden. Részünkről minimális ráfordítással végeztétek el a munkát, ami nekünk szintén nagyon fontos volt, gyakori külföldi elfoglaltságok miatt. Nem volt szükség állandó egyeztetésekre, amit megbeszéltünk, úgy történt.

Nincs más hátra, összegeznék: Gyors, Pontos, Rugalmas, Szimpatikus, Kortárs, Fiatalos.
Hogy ajánlanánk-e Benneteket? Bárkinek!

Barabás Tibor - kivitelelző - www.rezmuhely.hu
Barabásné Trufán Noémi - Európa Kupa győztes kézilabdázónőnk