Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Hammer-Madár Zsuzsanna

Itt leírhatnám, hogy hosszú hónapokig keresgéltem Az Építészt, de ez nem lenne igaz, mert "véletlenül" bukkantam rá a honlapotokra, és egy perc sem telt el, amikor már tudtam, hogy ha valaki tervezhet nekem valamit, akkor azok Ti vagytok.

Abból amit olvastam, már sejthettem, hogy nem Ti vagytok a legolcsóbbak, és bár a rendelkezésre álló keretem szűkös, mégsem fogadtam meg az ismerősök tanácsait, miszerint találjam ki, aztán egy olcsó építész bármit lerajzol nekem egy perc alatt és már kész is a ház. Azt már tapasztalatból tudtam, hogy óriási különbség lehet építész és építész között. Egy jó tervet a rossztól szinte csak néhány vonal választ el, de az viszont meghatározza a végeredményt. Ami még a találkozásunk előtt megfogott a munkáitokban:

Egyetlen „magyaros mediterrán stílusú” házat sem láttam, viszont ennél több kortárs szellemben épültet.

Volt tér és fény a házakban, óriási üvegfelületek, de mégsem voltak barátságtalanok, ridegek. Mindig szívesen nézegettem a drága, külföldi lapokban az ilyen lakásokat és házakat, és vágytam arra, hogy egyszer nekem is lesz egy ilyenem.

Aztán jöttetek, láttatok és győztetek:

Nem riasztott el Benneteket a leromlott épület látványa, és nem akartátok lebontani az épületet, hogy valami nagyon "cool" új tervvel álljatok elő, hanem inspirálónak találtátok a meglévő alapokat.

Az első pillanattól értettétek-éreztétek, hogy mit szeretnék, hogyan szeretném ötvözni a régit az újjal. Talán még tetszett is az elképzelés?! Azt hiszem igen...

Nemcsak a házra figyeltetek, hanem rám is. A kimondott és kimondatlan szavakra is.

És elkezdődött a közös munka. Egyeztettük az elképzelést, az életvitelt, aztán gyors tervezés következett.

Már az első koncepcióterv megtekintésekor megdöbbentem, hogy olyan elrendezést vázoltatok fel, ami nekem eszembe sem jutott volna, és ez csak egy volt a 6-7 terv közül. Aztán küzdöttünk a négyzetméterekkel, az anyagi lehetőséggel és egy kicsit egymással is, de megszületett a Mi Tervünk - a miénk, az enyém és a Tiétek, ami minden kompromisszumtól mentes, élhető, élvezhető és mindannyiunk számára tetsző.

Izgalommal vártuk a terv tervtanácsi bemutatását, és a szigorú szakmai zsűri véleményét. A zsűri szavazata magáért beszél: ötből öt igen szavazat!

Végül nem tudok mást mondani, mint hogy maximálisan elégedett vagyok a munkátokkal, és büszkén mutogatom mindenkinek a szép, ötletes, praktikus, személyre szabott terveket! Köszönöm, hogy gazdagodhattam az ismeretségetekkel! Kíváncsian várjuk a családommal a megépült végeredményt, ami igazi ÉLMÉNYOTTHON lesz!

És hogy dolgoznék-e Veletek újra? Mikor kezdjük? ;)