Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Gábor és Beatrix

2013-ban fogalmazódott meg bennünk egy saját családi ház gondolata, miután kis családunk gyarapodni kezdett és kezdtük kinőni a lakótelepi lakásunkat. Volt elképzelésünk arról, hogy milyen házat szeretnénk, már csak a megfelelő telket és tervező csapatot kellett megtalálni. Az Élményotthon csapatát a neten találtuk. A referenciák és a cikkeik, ötleteik alapján úgy éreztük Ők lennének a megfelelőek számunkra álmaink otthonának megtervezésében.

Megérzésünk szerencsére beigazolódott. Tiborék már az elején nagyon sokat segítettek. Fontos volt számunkra, hogy Vác deákvári részén maradjunk.Központi részen, a telek hiány következtében, kénytelenek voltunk egy régi átalakítandó házat keresni.

Kiválasztottunk 2 eladó ingatlant. Tiborékkal már ekkor elkezdődött a közös munka, hiszen mindkét ingatlant megtekintették és segítettek szakértelmükkel a megfelelő kiválasztásában. Ez már egy nagy segítség volt.

Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, és hogy ez nem csak egy "reklámszöveg". Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta a családban már másnak is terveztek házat.

A közös munka végén mondhatni barátként váltunk el.