Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Attila és Lilla

Korábban, éveken át, nézegettük az újságokban a gyönyörű házakat, és reméltük, hogy mi is majd hasonlóan tágas, világos, kényelmes otthonban élhetünk. Akkor még szinte bármelyiket el tudtuk volna képzelni magunkénak. Amikor egy régi ház vásárlása után a felújításra és bővítésre tervezőt kerestünk, az Interneten keresgélve találtunk rá honlapotokra, ami rögtön megfogott. A személyes találkozásunk is alátámasztotta az első gondolatunkat, hogy nekünk olyan ház kell, amit Ti terveztek. 

A tervezés folyamán 3D látványterv is készül, ami igazán sokat segített abban, hogy ne csak elképzeljük, hanem lássuk is leendő otthonunkat. Így minden helyiség oda kerülhetett, ahol számunkra a legmegfelelőbb. 

Köszönjük a türelmeteket, hogy a lehetőségeket figyelembe véve, ötleteinket mindig papírra vetettétek, és így a sok szuper kezdeti tervből elkészülhetett a legjobb. 

Ma már nem az újságokat nézegetjük, hanem a 3D-s látványterveket járjuk be újra és újra. Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhattunk egy profi csapattal, és gyermekeink is, mi is alig várjuk, hogy birtokba vehessük otthonunkat. 

Reméljük, hogy álmaink házának építését is a Ti segítségetekkel tudjuk megvalósítani, hogy a tervezés után a kivitelezés is egy élmény legyen. 

Lilla és Attila