Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Gábor és Helén

Már megvásároltuk az építési telkünket, amikor az elképzelt otthonunknak a tervezőjét kezdtük keresni. Tiborék honlapját véletlenül (vagy talán mégsem, mert ugye véletlenek nincsenek...) megtalálva olyan gondolatokkal találtuk magunkat szemben, amelyeket már nagyon régóta kerestünk. Végre egy építész a fiatal generációból, akinek van stílusa, mely stílus nagyon imponált nekünk! Régóta dédelgetett álmainknak megfelelő házakat láttunk a megvalósult épületeik között!

Első találkozásunk során már tudtuk, hogy nem érdemes tovább keresnünk. A bemutatott munkáik minősége, valamint az általuk kínált tervezési folyamat egyértelműsítette bennünk, hogy jó kezekben leszünk, mivel egy szakmailag felkészült, emberileg nagyszerű csapatra bízzuk otthonunk megtervezését.

Bár sokan óva intettek minket az építkezéssel járó feszültségektől, idegeskedéstől éreztük, hogy ez minket a tervezés során el fog kerülni. És valóban...

Egyeztetéseink során mindvégig nagy türelemmel, szakmai alázattal vették minden kérésünket. Mintegy 8 különböző, de jobbnál jobb alaprajzból sikerült kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbbet. Köszönjük a nagyszerű tervet, mely minden igényünknek megfelel!

Az építési engedélyt tegnap átvettük, így hamarosan indulhat az építkezés! :) Nem is kérdés, dolgozunk együtt tovább a kivitelezés alatt is!

Gábor és Helén