Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Légrádi Család

Egy kis történelemmel kezdenénk...

2012-őt írtunk, Párom és Én úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk közös álmunkat és egy dunaparti telket vásároltunk, hogy családunk otthonát ott építsük fel.

2013-at írtunk amikor elhatároztuk, itt az ideje belefogni a tervezésbe ugyanis családunk tovább bővült...

Ekkor találkoztunk először. Ekkor még úgy gondoltuk: ez egyszerű lesz, terveztetünk gyorsan egy házat, 1-2-3 szoba, nappali, konyha, garázs….. néhány hét és megvagyunk ... persze TÉVEDTÜNK.

A Mi és a Ti maximalizmusotok hosszú útra indított el minket….azonban a folyamatos beszélgetések, egymás igényeinek megismerése során végig éreztük, ami az első beszélgetésünk után is világos volt: a megfelelő személyt és stúdiót találtuk meg a tervezéshez.

Még a tervezés kezdetén volt egy mondatod ami végig kísért minket, akkor azt montad: „addig csináljuk amíg azt nem mondjuk, hogy IGEN EZ AZ, EZT AKARJUK MEGVALÓSÍTANI! De nem ám úgy immel-ámmal, hanem igazi őszinteséggel!

2014-et írunk….és eljött, sok terv átrajzolása, ötletelés, egyeztetés után kimondtuk: IGEN EZ AZ. ERRE VÁGYTUNK! Úgy érezzük, hogy maximálisan sikerült az igényeinket, elképzeléseinket, stílust összhangba hozni, a telek és a mi költségvetési lehetőségeinkkel.

Mindent nagyon köszönünk: a kreativitásotokat, a türelmeteket, együttműködésetek, alaposságotokat, bizalmatokat. Már most a terveken is SZERETJÜK A HÁZUNKAT

Bízom benne hogy hamarosan vendégül láthatunk benneteket egy italra a teraszunkon!!

Ja és még valami: két kedves Barátom kérdezte milyen tervező vagy, ajánlanálak-e vagy sem, jó vagy rossz: én csak annyit tudtam mondani: „ezt én nem tudom ilyen egyszerűen jelzők közé beszorítani vagy eldönteni, egy biztos ami számomra fontosabb, mi egy nyelvet beszélünk, hasonlóan gondolkodunk egy élettérről ezért választottunk Téged”

ui: azóta nekik is Ti tervezitek a házaikat

Baráti Üdvözlettel: Légrádi Család