Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Gajáry Gábor

Ez a második háztervünk ugyanarra a telekre. Az elsőt valahogy nem sikerült megépítenünk, talán nem véletlenül alakultak így dolgaink...

Sok minden szükséges egy építkezéshez, nekünk pedig sok minden hiányzott hozzá, például a válság közepén a bátorság, vagy meglévő lakásunk eladása, de valahogy mindig bennünk volt a kétely is, hogy biztosan jó ez a terv nekünk, biztos így akarjuk?

Aztán az engedély lejárt, és az a lakberendező rokonunk ajánlotta Tibort, aki egyébként eddig, maximalista lévén, még sosem ajánlott (sosem mert ajánlani) senkit. Tibor, a kis csapatával együtt már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt számunkra. Úgy éreztük Bennük megbízhatunk, értenek hozzá, jó kezekben vagyunk. És valahogy az első találkozás után a lakást is el tudtuk adni.

Az első és a második tervezési folyamat között ég és föld volt a különbség. Az első nem tudjuk kinek készült, a második nekünk. Tibor és csapata olyan volt, mint egy jó szabó. Felmérte az igényeinket, az életvitelünket, az inkább konzervatív stílusunkat és hozzá tette az álmainkat. Időnként ránk próbálta, újra igazította, közben a zakó helyett inkább öltönyt kértünk, de Tibor újra és újra... türelmesen, terelgetve minket elvezetett a végeredményhez. A tervvel teljes mértékben elégedettek vagyunk, nincs bennünk kétely, hogy jó-e ez nekünk, és nem is lett annyira konzervatív, sőt! Reméljük Tibor, Te is elégedett vagy velünk, hogy mi mennyit változtunk...). Alig várjuk már, hogy benne lakhassunk.

A terv kész, jön a nehezebb, embert próbálóbb megvalósítási szakasz, melyet ismét Tiborék segítségével szeretnénk átvészelni, most Tiborék szervező kezére támaszkodva...

Gajáry Gábor