Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Makay Mária és Kovács Balázs

Ülök a számítógép előtt, és nem is tudom, hol kezdjem. Röviden, vagy hosszan írjak azokról a benyomásokról, amik Tiborékkal kapcsolatban értek/érnek Bennünket.

Amikor eldöntöttük, hogy építkezni fogunk, az ismerőseinktől kaptunk egy-pár tervezői telefonszámot. De valahogy, nem tudom megmondani miért, nem hívtam fel egyiket sem. Közben folyamatosan böngésztem a tervezők honlapjait, amikor a Sarokkődesign Kft. weboldalát megtaláltam. Kicsit, mint, ahogy a mesékben lenni szokott, azt éreztem, „Ők azok, akiket kerestünk!”, megjött a herceg a lovon.

Telefonszám kiír, tárcsázom és egy határozott, komoly, mély hang szól bele. Miután elhadartam, hogy mit szeretnénk (viszonylag határozott elképzelésünk volt), Tibor egy kicsit elbizonytalanítva Minket, megkérdezte: „A weboldalunkon látta, hogy Mi milyen házakat tervezünk?”. Mondtam, hogy: „Persze!!! IGEN, pont ezért szeretnénk Önökkel terveztetni”.

Hát valahogy így indult a kapcsolat...

Ezek után minden ment, mint a karikacsapás. 5-6 féle alaprajz terv, majd a 3D-s látványtervek, és már csak azt vettük/vesszük észre, hogy az engedélyre várunk. Olajozottan, kiszámíthatóan mentek a dolgok. Személy szerint Mi csak Tibort és Dávidot ismerjük, de mindkettőjükről csak jót tudunk mondani. Szerényen, de határozottan, kellő alázattal képviselik szakmájukat, ezt az építőipari szegmenst.

Azt gondoljuk, hogyha a mai világban ilyen korrekt emberekkel találkoznánk mindenhol, nem itt tartana ez az ország, ez a világ.

Hiszünk benne, kívánjuk és reméljük, hogy egy ilyen hozzáállással működtetett vállalkozás sokáig fog tündökölni az égen.

Ha bárki egy JÓ tervezőt fog keresni, bátran és nyugodt szívvel fogunk Benneteket ajánlani!

Köszönünk mindent az egész csapatnak
Makay Mária és Kovács Balázs
leendő „élményotthon” tulajdonosok