Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Szabó Viktor és Szabó-Hevér Eszter

2010-ben akadtunk a mi kis házunkra, a régi típusú, kocka, 10*10-es álomházikóra. :) Az alsó szint átalakításánál csak a saját ötleteinket kaptuk vissza az akkori építészünktől. Az igazat megvallva, így nem is volt sok dolga... Aztán elérkezett 2013 és mi is elértünk oda, hogy kis családunk után a házunk is bővülhetne egy újabb szinttel. Elkezdtünk építészeket keresgélni, és mivel volt már egy elképzelésünk, nem gondoltuk volna, hogy várnak még ránk nagy meglepetések.

Először másik építésszel kezdük el az ötletelést, de szerencsére hamar meggondoltuk magunkat. Ekkor fordultunk Tiborékhoz. Már az első pillanattól kezdve látszódott, hogy csapatuk munkája tükrözi a honlapon leírtakat. Nem árulnak zsákbamacskát, kimondják a tényeket, és tartják magukat ígéreteikhez. Zavarba ejtően profik és egy percig sem kételkedtünk a végeredményben.

Szemtelenül (a szó jó értelmében vett szemtelenségre gondolunk) felnyitották a szemünket, hogy mennyire máshogyan is ki lehetne használni az emelet nem túl nagy hellyel megáldott részét. Várakozásunkat felülmúlták ötleteik és az elkészült terv.

A látványtervek, a 3D-s bemutatók egyszerűen lenyűgözőek voltak. Sokat segített a térbeli tájékozódásban, hogy jobban el tudjuk képzelni új otthonunkat. Az ember titokban ilyen munkára számít akkor, amikor a házát tervezteti valakivel.

Nagyon köszönjük a munkátokat!!!