Előző
Következő

AZ ÉLETHEZ TÉR KELL

ÜGYFELEINK ÍGY GONDOLNAK VISSZA RÁNK:

Makovics Péter és Makovics Duló Dalma

Elnézés bejöhetek?” Hangzik a halk, de annál kíváncsibb kérdés az utcában lakóktól.

...Az előszobán végigsétálva megérkezünk a nappaliba és 2 perces néma csend, tátott száj, csodálkozás...stb. - Ezt hívják úgy, hogy térélmény!

Mikor megkerestük Tibit - aki személyes jó barátunk is - hogy tervezzen nekünk házat, mi csak annyit mondtunk neki, hogy milyen helységekből hányat szeretnénk, persze a költségvetési keret adott volt. Ezután szabad kezet adtunk neki. A telekválasztással kezdődött minden, hiszen még nem volt meg a telkünk, és Tibi ebben is rengeteget segített tanácsaival. Sikeres telekvásárlás után, a tervezés 1. szakaszában 4-5 koncepciótervet kaptunk, melyet tovább boncolgatva pár találkozó után kialakult az otthonunk. A végeredmény egy nagyszerű, élhető, otthonos ház lett.

Sokan mondták nekünk, - és van is ilyen közhely - hogy az 1. házát az ember az ellenségének építi. Mi ezt a hibát nem akartuk elkövetni.

Kedves leendő háztulajdonos! Biztos lehet abban, hogy a Sarokkő Design Stúdió csapata nem szimpla házat/háztervet készít, amit az ellenségének épít, hanem olyan élmény otthont, ahova öröm lesz hazajárni!

Terveztessen igazi élményotthont!

Makovics Péter és Makovics-Duló Dalma
élményotthon tulajdonosok